Onze activiteiten

VSN is een organisatie met een bewezen reputatie en track record in het initiëren en beheren van woningfondsen voor particuliere beleggers en het uitvoeren van de verkoopbegeleiding en beheren van woningportefeuilles voor derden.

 

Beheren van woningfondsen

VSN houdt zich bezig met acquisitie, beheer, verkoop en fondsmanagement. Aangekochte woningportefeuilles worden in een fonds gebracht. VSN voert zelf het technisch, administratief, commercieel en sociaal beheer uit over het vastgoed in de fondsen. Dit betekent dat VSN voor de huurders en kopers van het vastgoed het eerste aanspreekpunt is. Daarnaast is VSN verantwoordelijk voor een optimale periodieke verslaglegging aan haar particuliere beleggers. VSN heeft als beheerder van beleggingsfondsen een AIFMD (Alternative Investment Fund Managers Directive) vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

 

Verkoopbegeleiding en beheren voor derden

VSN heeft langjarige ervaring in het optimaal uitvoeren van het verkoop- en het exploitatieproces van woningportefeuilles voor derden zoals institutionele beleggers, woningcorporaties of particuliere beleggers. VSN verzorgt voor de eigenaar van het vastgoed het beheer van, de uitponding van en de periodieke verslaglegging over de woningportefeuille, waarmee de eigenaar geheel wordt ontzorgd. VSN heeft alle kennis, ervaring en competenties hiervoor in huis en is ISAE 3402 gecertificeerd.

English

Vastgoed Syndicering Nederland n.v. initiates and manages residential real estate funds on behalf of private investors.

Read more

Deutsch

Vastgoed Syndicering Nederland n.v. gründet und betreut Immobilienfonds für Privatanleger.

Weiterlesen